12 Kasım 2009 Perşembe

Müzikal Sözlük (sonunda) Yenilendi !

14 Ocak 2009 tarihinde, soğuk bir kış günü yayın hayatına başlayan Müzikal Sözlük yaklaşık 11 aydır, uzun ve çileli bir yolun ardından yeni yazılımına ve tasarımını kavuştu.

Evet uzun ve çileli bir yoldu bu gerçekten. Aylarca bu şekilde, hantal bir yazılımın olmasının başlıca sebebi de, bu güne kadar konuşulan, anlaşılan birçok yazılımcıdan yenilen çeşit çeşit darbeler olmuştur. Ki artık kafamın içerisinde çok güzel bir ''yazılımcı, programcı'' imajı var! Kolay kolay değişmez, değiştirilemez.

Neyse... Geçmişi bir kenara bırakırsak, 8 Kasım 2009 tarihi itibariyle Müzikal Sözlük artık tamamen yenilenmiş altyapısı ve tasarımıyla yeniden faaliyete geçti. Bundan sonrası için durumların daha parlak olacağı da aşikar. (En azından öyle olacağını umuyoruz.:) Güneşi Gördüm !
Hee, yenilendi dedik ama birtakım eksiklikler ve hatalar olabilir, var da... Ama bunlarında giderilme çalışmaları için yönetim ekibi halen çalışıyor, çalıştırıyor diyebilirim.

Bu teknik çalışmalar ile birlikte, yine Müzikal Sözlük Radyo ve diğer bir takım atraksiyonlar için de ilerki günlerde planlamalara, çalışmalara başlanacaktır diye de ekliyeyeyim.

Ha bir de 1. yılı doluyor sözlüğün. Az kaldı...

Du bakalım...

www.muzikalsozluk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder