6 Şubat 2011 Pazar

Mini Müzikhol neden kapandı?

Geçtiğimiz hafta yaşanan bazı tatsız olaylar karşısında, mekan işletmecilerinin verdiği kararla faaliyetini şimdilik durduran Mini Müzikhol'den açıklama geldi.

Mevzudan bihaberseniz, bir nevi ''Barda'' sendromu olan bu olayın can sıkıcı hikayesi hakkında da şuradan fikir sahibi olabilirsiniz.

''Mini Müzikhol’de geçtiğimiz Cuma gecesi kapanış saatinden sonra, yakın bir arkadaşımızın, mekanın ruhsat sahibi tarafından maruz bırakıldığı davranışı biz de anlayamıyor ve içimize sindiremiyoruz. Bu tip bir davranışın tereddütsüz karşısında durduğumuz için bu süreçte bizim için yapılacak tek şey mağdur, arkadaşımızın yanında durmak ve kendisine destek vermek oldu.

Olay adliyeye intikal ettiği için, nasıl gerçekleşmiş olduğuna dair internette yayılan metin hakkında yorum yapmamız mümkün değil. Ancak hafta başından itibaren Mini Müzikhol’un içinde bulunduğu mekanla olan ilişkisini askıya almış ve ruhsat sahibiyle olan ilişkimizi sona erdirme sürecini başlatmış bulunuyoruz.

Mini Müzikhol ekibi olarak operasyonu şimdilik durduruyoruz. Önümüzdeki günlerde daha olumlu gelişmeleri paylaşmak dileğiyle.

MM işletmesi adına
s.o.a.p system, etrafta, undomondo.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder