7 Temmuz 2011 Perşembe

HAFTANIN ŞARKISI | Selah Sue - Raggamuffin

Yaz ayları geldi, biz de halen sürmekte olan bir melankoli var. Utanamasak haftanın şarkısını, kap karanlık bir post-rock şarkısı seçeceğiz. Böyle mallaşan bloggerlar olduk.

İşte bu melankolik hali atmak, sokaklara atılmak ve duvarları süslemek adına, en azından diğer şarkılara nazaran daha hareketli bir şarkıyı haftanın şarkısı olarak seçtik.

Seçtiğimiz şarkının sahibi, içi dolu pıtırcık bir hipster olan Selah Sue adlı güzel bir kardeşimiz, sesi kadar kendisi de güzel olan bu genç vokal, henüz 21 yaşında ve yaptığı işlerle boyundan çok büyük işlere girişiyor (akıllı olsun) ve bunun üstünden başarıyla gelebiliyor.

Selah Sue adlı bu güzel kızımızın, Raggamuffin adında bir şarkısı var ki, tam da bu yaz aylarında dinlemek için özel yaratılmış. Bol reggae soslu, yeterince ritmik, güzel melodiler ve inanılmaz bir vokal performansı içeren bu şarkı, yaz ayları için oldukça ideal.. Hatta hani "Dinlediğim şarkı hem güzel olsa hem de kimse bilmese" dediğimiz şarkılar var ya, Raggamuffin tam da bu sınıfa girebilecek şarkılardan... En azından şimdilik kimse bilmiyor.

İşte bu yüzden haftanın şarkısını Selah Sue - Raggamuffin olarak seçtik, esenlikle dinleyiniz siz astral seyahat'ın yaz yolcuları...



1 yorum: